Vaša korpa je prazna

Tops Knives Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife

Tops Knives  Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife Tops Knives  Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife Tops Knives  Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife Tops Knives  Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife Tops Knives  Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife Tops Knives  Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife

Tops Knives Tops Knives WHTF01 White Fang R-118 Fixed Blade Knife

€ 125,00
Na stanju

Nož namenjen za obradu divljači u lovu.

Dodaj u korpu

Tops je kompanije osnovana 1999 godine sa namerom da proizvodi noževe po iskustvu 12 ljudi koji imaju ogromno iskustvo u vojnoj oblasti , sprovođenu zakona ,outdoor profesionalci , survival profesionalci i vrhunski stručnjaci u izradi noževa i obradi materijala. Sve Tops noževi se posebno dizajniraju i ručno bruse u Topsovoj fabrici lociranoj u Rocky Mountains, USA. Tops noževi su prisutni u mnogim ‘Hot Spots’ zonama širom sveta a firma prikuplja povratne informacije i sve primedbe koriguje na novim modelika tako da postignu savršenstvo . U praksi sa terena operativci šalju top ocene za pouzdanost i efikasnost i retko primedbe .

White Fang skiner vrlo redak primerak i kao model i kao dizajn jer tops retko proizvodi skinere , pri izradi ovog modela su angažovali najveće stručnjake u oblasti lova da sa njima podele iskustva . Kratki masivan nož sa akcentom na praktičnost a manje na estetiku mada ima prelepu dršku od skupe i retke Antique Paper Micartte sa lepim velikim šupljim zakovicama koje služe da prime višak tečnosti (znoj) koji se sakuplja pri radu u šaci i tako poboljšaju hvat i ležanje u šaci. White Fang skiner savršeno leži u ruci i ko je imao prilike da ga koristi u lovu dao mu je visoku ocenu.

Sečivo izrađeno od steinless 440c čelika sa Bead Blast završnom obradom.
Drška izrađena od full-tang sa koricama od retke i skupe Antique Paper Micarte i velikim šupljim zakovicama.
Dužina sečiva 75 mm
Debljina sečiva 5.3 mm
Ukupna dužina noža 188 mm
Tvrdoća 56-58 HRC
Zemlja porekla USA
Dodaj komentar / pitanje

Dodaj komentar / pitanje

Napiši recenziju

Recenzija