Vaša korpa je prazna

Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood

Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood

Boker Magnum by Boker Damaskus Rosewood

€ 70,00
Na stanju

Nož namenjen za svakodnevno nošenje ili kao kolekcionarski primerak.

Dodaj u korpu

Magnum je Bokerova sestrinska firma koje se bavi izradom jeftinijuh komercijalnih noževa , mada često Magnum izbaci izuzetno ekluzivne primerke od damaskusa sa velikim brojem slojeva i oni budu vrlo povoljni . Noževi ovog proizvođača su dosta dobrog kvaliteta i zavidne završne obrade, estetski su vrlo dopadljivi ali i upotrebno su moglo bi se reći vrlo dobri . Magnumov program se većinom proizvodi u Kini to i omogućava da noževi imaju vrlo pristupačnu cenu , na primer Bolerov damaskus folder made in Germany može da košta i do 500 eura dok Magnumov u toj klasi bude 100 eura. Sve u svemu utisam o Magmumovim noževima je je vrlo pozitivan, jer su vrlo povoljni pa samim tim ljudi sa plićim dzepom dođu u priliku da poseduju dasmaskus sečiva kao i poznate ekluzivne modele u magmum verziji.

Vrlo lep preklopni Gentleman folder prelepog i skupocenog izgleda urađen u classic german stilu. Malih dimenzija predviđen je za svakodnevno nošenje za prefinjene korisnije ili zaljubljenike u damaskus. Vrlo je interesantan za dame kao nožić za tašnu da se nađe po potrebi.

Drška izrađena od steinless čelika sa insertaciom retkog egzotičnog Rosewood drveta
Sečivo izrađeno od damaskus 37 slojeva
Dužina sklopljenog noža 102 MM
Dužina sečiva 70 MM
Debljina sečiva 2.5 mm
Ukupna dužina noža 172 MM
Ukupna dužina foldera sa prvim sečivom
Dužina prvog sečiva
Debljina prvog sečiva
Dužina drugog sečiva
Debljina drugog sečiva
Dužina trećeg sečiva
Debljina trećeg sečiva
Tvrdoća 56-58 HRC
Zemlja porekla Germany
Dodaj komentar / pitanje

Dodaj komentar / pitanje

Napiši recenziju

Recenzija