Vaša korpa je prazna

Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac

Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac

Impa Zemun Impa Zemun YU 219 Žandarmerac

€ 100,00
Na stanju

Zemunski ratnik je pogodan i za Bushcraft, boravak u prirodi , kampovanje i slično odlično drži oštricu teško se tupi a otporan je na sve vremenske uslove.

Dodaj u korpu

Impa Zemun nož Žadarmerije YU 219 (Žandarmerac)

“Moćni Zemunski Ratnik”

Impa “Industrija Metalnih Proizvoda”

“Svi tupe Impa oštri” svima dobro poznati slogan.

Nož koji je impa napravila da traje i da bude neuništiv u kalibru su ga nazvali ” moćni zemunski ratnik” a poznat je kao Žandarmeriski nož ili (žandarmerac). Impa ga je testirala vrlo ozbiljno i rezultati su bili odlični prevazišao je očekivanja. Časopis kalibar je radio super test ovog modela i bili su prijatno iznenađeni koliko je izdržljiv nisu uspeli da unište ni jedan primerak i ako su ga dovodili do samih granica izdržljivosti. Žadarmerisli nož je prošao rigorozne testove opterećenja na specijalnim mašinama VTI-ja sektor za materijale i zaštitu. Rađen je po modeli CROWNING borbenog noža i možda je i prevazišao svog starijeg brata. Pravljen je u tri verzije : polirano sečivo sa crnom gumenom drškom , peskirano sečivo da crnom gumenom drškom i peskirano sečivo sa maskirnom gumenom drškom.

Sečivo izrađeno od steinless 4173 čelika odličnih performansi
Drška izrađena od gume
Dužina sečiva 150mm
Tvrdoća 56-59 HRC
Debljina sečiva 4.7 mm
Zemlja porekla Srbija
Dužina drške
Ukupna dužina noža 290mm
Visina sečiva
Dodaj komentar / pitanje

Dodaj komentar / pitanje

Napiši recenziju

Recenzija