Vaša korpa je prazna
Bm Knives BM Knives Puma catamount crna palma Bm Knives BM Knives Puma catamount crna palma Bm Knives BM Knives Puma catamount crna palma Bm Knives BM Knives Puma catamount crna palma Bm Knives BM Knives Puma catamount crna palma

Bm Knives BM Knives Puma catamount crna palma

€ 100,00
Na stanju

Ovo je vrlo popularan pumin nož jer je prilicno pristupačan s obzirom da su njihovi noževi prilično skupi. Predstavlja tipičan lovački nož ili nož za šumu ovo je sigurno jedini primerak sa drškom od crne palme s toga je unikat kao i fotrola.

Dodaj u korpu

BM Knives je firma koja se bavi izradom i prepravkama noževa kao i potrošnim materijalom opremom koja se tiče ove oblasti, iza firme stoji Velibor Borko Milovanović rođen 1982 godine u Paraćinu odrastao u Deliblatskoj peščari mesto Devojački Bunar (Pesak). Od malena gaim ljubav ka noževima što kasnije prerasta u strast pa i u profesiju . Po struci alatničar , kuvar i fotograf (kreativac) ali izrada noževa je: prava stvar, strast, opsesija. Noževe izrađujem sa ljubavlju i pažljivo tako da iz radionice ne izlaze škartovi samo upotrebljivi komadi . U mogućnosti smo da izradimo svaki nož kao i da ispunimo svaku želju klijenta, takođe radimo: restauraciju ,poliranje ,oštrenje ,izradu fotrola i prodaju potrošnog materijala.

Puma je jedna od najstarijih nemačkih firmi koja se bavi izradom lovačkih, sportskih i ribolovačkih noževa još od 1769 godine.

I u celom svetu su vrlo popularni pogotovo njihovi vintage komadi koji dostižu ogromne cifre . Puma je unela mnogo inovacija u izradu noževa i postavila standard kvaliteta , na žalost danas ima dosta komada ove firme koji ne zaslužuju da nose ovo ime ali profit je danas bitniji od kvaliteta što nekada nije bio slučaj.

Sečivo izrađeno od 440 C čelika
Drška izrađena od d crne palne koja je vrlo teška za obradu ali ima nesvakidašnju šaru
Dužina sečiva 100 mm
Ukupna dužina noža 205 mm
Debljina sečiva 3.6 mm
Tvrdoća 56-58 HRC
Zemlja porekla Germany
Visina sečiva
Dužina drške
Dodaj komentar / pitanje

Dodaj komentar / pitanje

Napiši recenziju

Recenzija