Vaša korpa je prazna
Bm Knives Bm Knives damascus custom hunter knife 04 Bm Knives Bm Knives damascus custom hunter knife 04 Bm Knives Bm Knives damascus custom hunter knife 04 Bm Knives Bm Knives damascus custom hunter knife 04 Bm Knives Bm Knives damascus custom hunter knife 04 Bm Knives Bm Knives damascus custom hunter knife 04

Bm Knives Bm Knives damascus custom hunter knife 04

€ 130,00
Na stanju

Profesionalni nož namenjen za lovce i ljubitelje prirode.

Dodaj u korpu

BM Knives je firma koja se bavi ručnom izradom, restauracijom, reparacijom noževa I izradom kožnih futrola. Majstor Velibor Borko Milovanović od malena gaji ljubav ka noževima što kasnije prerasta u strast pa i u profesiju . Po struci alatničar , kuvar i fotograf (kreativac) ali izrada noževa je prava stvar, strast, opsesija. Noževe izrađuje sa ljubavlju i pažljivo tako da iz radionice ne izlazi škartovi samo upotrbljivi komadi . U mogucnosti smo da izradimo svaki nož kao i da ispunimo svaku želju klijenta,vaša želja je za nas zapovest.Takođe radimo: ,poliranje ,oštrenje.

Nož je izrađen vrlo pažljivo tako da balans bude u sredini u samom radu nož pruža izuzetan komfor. Ovo nije ukrasni nož već potpuno funkcionalan i upotreban primerak predviđen za teške uslove i eksploataciju.Damascus čelik je jedino potrebno održavati povremenim premazivanjem tankog sloja masnoće kako ne bi došlo do začetka korozije.BM Knives je firma koja se bavi ručnom izradom, restauracijom, reparacijom noževa I izradom kožnih futrola. Majstor Velibor Borko Milovanović od malena gaji ljubav ka noževima što kasnije prerasta u strast pa i u profesiju . Po struci alatničar , kuvar i fotograf (kreativac) ali izrada noževa je prava stvar, strast, opsesija. Noževe izrađuje sa ljubavlju i pažljivo tako da iz radionice ne izlazi škartovi samo upotrbljivi komadi . U mogucnosti smo da izradimo svaki nož kao i da ispunimo svaku želju klijenta,vaša želja je za nas zapovest.Takođe radimo: ,poliranje ,oštrenje.

Nož je izrađen vrlo pažljivo tako da balans bude u sredini u samom radu nož pruža izuzetan komfor. Ovo nije ukrasni nož već potpuno funkcionalan i upotreban primerak predviđen za teške uslove i eksploataciju.Damascus čelik je jedino potrebno održavati povremenim premazivanjem tankog sloja masnoće kako ne bi došlo do začetka korozije.

Sečivo izrađeno od ručno kovanog ugljeničnog čelika
Drška izrađena od livenog veštačkog roga livenog akrila inoxa i skandinavske breze
Dužina sečiva 133 mm
Ukupna dužina noža 256 mm
Debljina sečiva 4.7 mm
Tvrdoća 56-58 HRC
Zemlja porekla Srbija
Visina sečiva
Dužina drške 123 mm
Dodaj komentar / pitanje

Dodaj komentar / pitanje

Napiši recenziju

Recenzija